Om NR4

En sanselig oplevelse af gennemtænkt håndværk


Det her tror vi på:


Det perfekt uperfekte, dualitet, kontraster, ro og fordybelse / det rå og upolerede, stoflighed.


”Stoflighed styrker sanseligheden og kontakten til os selv. En overflade på en ring eller en tallerken sætter gang i din opmærksomhed, det gør dig glad eller overrasket, det vækker dig og giver dig nuancerede øjne at se med. Stoflighed og æstetik sætter gang i din opmærksomhed på verden. Vi vil gerne vække og understøtte kundernes sanselighed!”


Udover æstetik skal vores kunsthåndværk fungere i hverdagen. Derfor er designet afgørende for funktionaliteten.


Vi sætter en stor ære i godt håndværk og alle vores produkter er lavet i hånden af dedikerede og passionerede æstetikere – alle ildsjæle, der brænder for at skabe netop det stykke kunsthåndværk, som vækker æstetikken i mennesker.


Dem her er vi:


I NR4 præsenterer vi et udvalg af den bedste danske design og kunsthåndværk for dig – Alle produkter i NR4 er designede i dk og produceret i små oplag. Designerne & kunsthåndværkerne er anerkendte både i Danmark og i udlandet, men vi kigger også altid efter  nye “upcoming” og spændende designere.


Konceptet for butikken er, at forskellige designere passer butikken på skift – så som kunde vil du møde passionerede designere indenfor forskellige designområder hver dag og få historien om produkternes idé og tilblivelse.


Det er målet med butikken, at skabe en nærværende shoppeoplevelse, hvor du kan - forelske dig i produkternes form, overflade, farver, historie og få et bæredygtigt stykke dansk design med hjem som holder både nu og om 10 år.

Det er meget vigtigt for os  - at alle ting i butikken er af en høj og professionel standard – at  produkterne matcher hinanden, så du kan skabe en helhed af de ting du køber i butikken – at du kan finde produkter i forskellige prisklasser, fra små gaver til større klassikere, som holder resten af dit liv.


Du er meget velkommen til at kigge indenfor – men pas på, måske vil du forelske dig i en eller flere af vores skønne ting!


Vi håber at du vil nyde det!


På vegne af kunsthåndværkerne Helenaa Hedegaard


Find os her:
NR4

Jægergårdsgade 51

8000 Aarhus C

butik: 21690952

admin: 26120214

Mail: info@nr4.dk


Jægergårdsgade 51 ·  8000 Aarhus C

butik: 21690952  ·  admin: 26120214