Susan Lange

Susan Lange

Keramiker - susan.lange@mail.dk - www.susan-lange.dk

 

Som Keramisk formgiver omsætter og bruger jeg min nysgerrighed og skaberglæde i det levende og inspirerende materiale LER. Jeg samler indtryk til nye udtryk.

Siden 1996 har jeg arbejdet i eget værksted i den gamle købmandsgård på Kystvejen 36 mellem Haderslev og Kolding. Her bliver ting til ud fra min fascination af form, materialets muligheder, farver, overfladens stoflighed og struktur.

I leret bygger, drejer og modellerer jeg former, med rum til lys og skygge, liv og bevægelse. De keramiske genstande bliver som personligheder i dialog, hvor den ene ting inspirerer til den næste.

Egenskaber som harmoni, spændstighed, livagtighed, blød og kantet bliver bygget ind i den enkelte ting og lever videre i keramiske figurer, kopper, skåle, skulpturelle krukker og kar.

Materialet er stentøjsler, som brændes med forskellige brændeteknikker op til 1280 grader med matte og blanke glasurer. Materialet er stærkt og tåler opvaskemaskine

Materialerne og arbejdet med disse er ligesom naturen en uudtømmelig inspirationskilde for mig.

Mit arbejdsområde omfatter keramisk formgivning af store og små brugs- og unika- arbejder til private, Kunstforeninger, udsmykningsarbejder, firmagaver m.m. samt foredrag og undervisning af børn og voksne.

 

Jægergårdsgade 51 · 8000 Aarhus C

butik: 21690952 · admin: 26120214